top of page

Våre hytter

Våre første hyttemodeller er under arbeid. Fram til lanseringen legger vi ut de prototypemodeller vi har under arbeid til inspirasjon på denne siden.

Vi tror på at produkter blir best hvis de utvikles i samarbeid med kunder. Vi søker derfor akkurat nå etter noen som kan tenke seg å være våre første pilotkunde(-r). 

[Les mer om pilotprosjekter her.]

OH illustrasjon - justert.jpg

Foreløpige prototyper:

Hytteserien Sukkertoppen

Sukkertoppen er en kompakt hytte med de fasiliteter du trenger for å samle familie og venner. Rause glassfasader i oppholdsrommene gir god utsikt og følelse av å få naturen inn. Hytta har en praktisk loftetasje med TV-stue og flere soverom.

Modell 4b - Picture1.jpg

Finnhuva er en åpen, lys og innholdsrik familiehytte. Kjøkken og spisestue plassert sentralt i bygget med glassfasader på begge sider som gir godt lys og en følelse av å være nær naturen. kompakt hytte med de fasiliteter du trenger for å samle familie og venner.  Hytta har en praktisk loftavdeling med TV-stue og flere soverom.

OH illustrasjon - justert.jpg

Bjørgålia er den perfekte hytta for den aktive familien. En meget effektiv og praktisk planløsning gir mye hytte for pengene. Store vinduer i oppholdsrommene gjør at man føler at hytta åpner seg mot naturen, utsikten og sola.

bottom of page