top of page

Våre hytter

Her kan du se noen av våre hytteløsninger. Vi legger vekt på at hyttene skal ha et tidløst design med gode og stilrene detaljer.I utformingen av hyttemodellen har vi lagt vekt på gode, funksjonelle og effektive planløsninger slik at du får mest mulig hytte for pengene. Hyttene bygges med solide, holdbare og miljøvennlige materialer og løsninger.

Hyttene kan tilpasses dine ønsker eller vi kan skreddersy din unike hytte akkurat slik som du vil ha den.

OH illustrasjon - justert.jpg
Sukkertoppen.jpg

Sukkertoppen er en kompakt hytte med de fasiliteter du trenger for å samle familie og venner. Rause glassfasader i oppholdsrommene gir god utsikt og følelse av å få naturen inn. Hytta har en praktisk loftetasje med TV-stue og flere soverom.

OH illustrasjon - justert.jpg

Bjørgålia er den perfekte hytta for den aktive familien. En meget effektiv og praktisk planløsning gir mye hytte for pengene. Store vinduer i oppholdsrommene gjør at man føler at hytta åpner seg mot naturen, utsikten og sola. Hytta har en praktisk hems med ekstra soverom og hemsstue. Hyttemodellen kommer i flere ulike planløsninger og kan fås med åpen himling med masse romfølelse over kjøkken/stue eller med flat himling og ekstra soveplass på loftet.

Modell 4b - Picture1.jpg

Finnhuva er en åpen, lys og innholdsrik familiehytte. Kjøkken og spisestue plassert sentralt i bygget med glassfasader på begge sider som gir godt lys og en følelse av å være nær naturen. kompakt hytte med de fasiliteter du trenger for å samle familie og venner.  Hytta har en praktisk loftavdeling med TV-stue og flere soverom.

bottom of page