top of page

Våre hytter

Våre første hyttemodeller er under arbeid og vil bli lansert ved årsskiftet 2021/2022. Fram til lanseringen legger vi ut de prototypemodeller vi har under arbeid til inspirasjon på denne siden.

Vi tror på at produkter blir best hvis de utvikles i samarbeid med kunder. Vi søker derfor akkurat nå etter noen som kan tenke seg å være våre første pilotkunde(-r). 

[Les mer om pilotprosjekter her.]

OH illustrasjon - justert.jpg

Foreløpige prototyper:

Hytteserien Sukkertoppen

Sukkertoppen er en kompakt hytte med de fasiliteter du trenger for å samle familie og venner. Rause glassfasader i oppholdsrommene gir god utsikt og følelse av å få naturen inn. Hytta har en praktisk loftetasje med TV-stue og flere soverom.

Modell 4b - Picture1.jpg

Finnhuva er en åpen, lys og innholdsrik familiehytte. Kjøkken og spisestue plassert sentralt i bygget med glassfasader på begge sider som gir godt lys og en følelse av å være nær naturen. kompakt hytte med de fasiliteter du trenger for å samle familie og venner.  Hytta har en praktisk loftavdeling med TV-stue og flere soverom.

OH illustrasjon - justert.jpg

Bjørgålia er den perfekte hytta for den aktive familien. En meget effektiv og praktisk planløsning gir mye hytte for pengene. Store vinduer i oppholdsrommene gjør at man føler at hytta åpner seg mot naturen, utsikten og sola.

bottom of page